Met veel enthousiasme studeerde ik geschiedenis en filosofie in Groningen, Nijmegen, Tübingen en Berlijn (beide cum laude). Sinds 2014 werk ik als ondernemend filosoof, na een kort verblijf als gids in Lapland. Daarnaast was ik onder meer werkzaam voor het Humanistisch Verbond. Als programmaleider hield ik me bezig met de impact van levensvragen op veel verschillende terreinen in de samenleving.

Ik breng belangrijke levensthema’s en filosofische vragen graag tot leven. In gesprek met anderen zoek ik zo de ruimte voor verdieping, inspiratie en beweging. Dit doe ik als zelfstandig filosoof en als inhoudelijk verbinder voor organisaties.

 

Verder ben ik gepassioneerd wandelaar en avonturier, met een grote liefde voor onherbergzame plekken en voor wilde natuur (in het groot en in het klein, in de wildernis en in de stad).

Ik heb ervaring als alpinist, oefen mezelf in bushcraft en onderneem zelfstandige wildernis expedities. Ook (onder)zoek ik de wisselwerking tussen mens en natuur dichtbij huis.

In filosofische week- en weekendprogramma’s breng ik mensen, natuur en filosofie samen, ook in Nederland.

 

 

Contact

nabers.filosofie[at]gmail.com.

Leave a comment